Kumaha Pamasar Email Nganggo Analisis Prediktif Pikeun Ngaronjatkeun Hasil E-commercena

Mecenghulna analytics prediktif dina pamasaran email geus jadi populér, utamana dina industri ecommerce. Ngamangpaatkeun téknologi pamasaran duga boga kamampuhan pikeun ngaronjatkeun targeting, timing, sarta pamustunganana ngarobah leuwih bisnis via email. Téknologi ieu maénkeun peran konci dina ngaidentipikasi produk naon anu dipikaresep ku palanggan anjeun, nalika aranjeunna badé ngagaleuh, sareng kontén pribadi anu bakal ngajalankeun kagiatan éta. Naon Pamasaran Prediktif? Pamasaran prediktif mangrupikeun strategi