Ngawangun Daptar Mailing pikeun Email Marketing

Teu aya ragu yén pamasaran email tiasa janten salah sahiji cara anu paling épéktip pikeun ngahontal palanggan poténsial. Éta ngagaduhan ROI rata-rata 3800 persén. Aya ogé sakedik ragu yén bentuk pamasaran ieu ngagaduhan tantangan. Usaha mimitina kedah narik palanggan anu ngagaduhan kasempetan pikeun ngarobah. Teras, aya tugas ngabagi sareng ngatur daptar palanggan éta. Akhirna, pikeun ngajantenkeun upaya-upaya éta aya gunana, kampanye email kedah didesain