Kumaha Merek Non-Kaulinan tiasa Nguntungkeun Tina Gawé sareng Influencer Kaulinan

Pangaruh kaulinan janten hésé diabaikan, bahkan pikeun mérek non-game. Éta sigana henteu anéh, janten hayu urang ngajelaskeun kunaon. Seueur industri ngalaman kusabab Covid, tapi midangkeun video ngabeledug. Nilai na diproyeksikeun ngaleuwihan $ 200 milyar dina 2023, kamekaran didorong ku diperkirakeun 2.9 milyar pamaén di seluruh dunya dina 2021. Laporan Pasar Kaulinan Global Éta sanés ngan ukur nomer anu pikaresepeun pikeun mérek non-gim, tapi ékosistem anu beragam di buruan. Diversity nyiptakeun kasempetan pikeun nampilkeun