Pitunjuk Pamungkas pikeun Peluncuran Layanan Video Langganan

Aya alesan anu saé pisan naha Subscription Video On Demand (SVOD) niup ayeuna: éta anu dipikahoyong ku jalma. Dinten ayeuna langkung seueur konsumen milih eusi pidéo anu aranjeunna tiasa milih sareng nonton dina paménta, sabalikna tina nonton biasa. Sareng stats nunjukkeun yén SVOD henteu kalem. Analis ngaduga kamekaranana pikeun ngahontal 232 juta tanda pamirsa ku 2020 di Amérika Serikat. Pemirsa global diperkirakeun ngabeledug kana 411 juta dina 2022, tina 283