Kumaha ageung data analytics parantos janten penting pikeun DSPs

Analisis data ageung parantos janten batu dasar pikeun skéma pamasaran anu épéktip sareng adtech salami sababaraha taun ayeuna. Kalayan statistik pikeun nyokong ideu épéktipitas data ageung ', éta mangrupikeun nada anu gampang pikeun ngusulkeun dina perusahaan anjeun, sareng bahkan bakal ngajantenkeun anjeun katingal saé pikeun anu nyarankeun éta. Analisis data ageung nalungtik data anu ageung (sakumaha namina tiasa hartosna) sareng ngamungkinkeun pamariksa ngagunakeun data éta