Plezi One: Alat Gratis Pikeun Ngahasilkeun Arah Sareng Wéb B2B Anjeun

Saatos sababaraha bulan dina pembuatan, Plezi, panyadia software automation pamasaran SaaS, ngaluncurkeun produk anyarna dina béta umum, Plezi One. Alat gratis sareng intuitif ieu ngabantosan perusahaan B2B ukuran leutik sareng sedeng ngarobih situs wéb perusahaan janten situs generasi kalungguhan. Panggihan kumaha gawéna di handap. Ayeuna, 69% perusahaan anu gaduh halaman wéb nyobian ngembangkeun visibilitasna ngaliwatan sababaraha saluran sapertos iklan atanapi jaringan sosial. Sanajan kitu, 60% di antarana