Tren MarTech Anu Ngadorong Transformasi Digital

Seueur spesialis pamasaran terang: salami sapuluh taun ka pengker, téknologi pamasaran (Martech) parantos ngabeledug dina kamekaran. Prosés pertumbuhan ieu moal ngalambatkeun. Nyatana, ulikan 2020 panganyarna nunjukkeun aya langkung ti 8000 alat téknologi pamasaran di pasar. Kaseueuran pemasar nganggo langkung ti lima alat dina dinten anu ditangtukeun, sareng langkung ti 20 sadayana dina palaksanaan strategi pemasaranna. Platform Martech ngabantosan bisnis anjeun pikeun ngabalikeun deui investasi sareng bantosan