DanAds: Téknologi Periklanan Palayanan Diri Pikeun Penerbit

Iklan programmatis (otomatisasi jual beuli iklan online) parantos janten pokok pikeun para pamodér modéren mangtaun-taun sareng gampang ningali naha. Kamampuh pikeun mésér média pikeun nganggo parangkat lunak mésér iklan parantos ngaréformasi rohangan iklan digital, ngaleungitkeun kabutuhan prosés manual tradisional sapertos paménta usulan, tender, tanda petik, sareng, utamina, negosiasi manusa. Iklan programmatis tradisional, atanapi pariwara programmatis jasa anu dikokolakeun sakumaha anu kadang disebatna,