Kumaha Ngamanfaatkeun Eusi anu Dihasilkeun ku Pamaké Tanpa Ditampi

Gambar anu dihasilkeun ku pangguna parantos janten asét anu penting pikeun para pemasar sareng mérek média, nyayogikeun sababaraha eusi anu paling pikaresepeun sareng biaya anu mujarab pikeun kampanye– kacuali tangtosna ngahasilkeun gugatan jutaan dolar. Unggal taun, sababaraha mérek diajar ieu ku cara anu sesah. Dina 2013, fotografer ngagugat BuzzFeed $ 3.6 juta saatos mendakan situs éta parantos nganggo salah sahiji poto Flickr na tanpa ijin. Getty Images and Agence France-Presse (AFP) ogé ngalaman gugatan $ 1.2 juta