Balon, Permén Karét, sareng Martech: Mana Anu Henteu Milik?

Béda sareng balon sareng permén karét, Martech moal bitu nalika ngalegaan ka titik anu sigana. Sabalikna, industri Martech bakal teras ngalih sareng manteng sareng ngarobih kana parobihan sareng inovasi — sapertos dilakukeun salami sababaraha taun ka pengker. Éta sigana yén pertumbuhan industri ayeuna henteu stabil. Seueur anu naros naha industri martech — kaganggu ku langkung ti 3,800 solusi - parantos pencét kana ujung na. Jawaban saderhana kami: Henteu, henteu. Inovasi henteu