Pollfish: Kumaha Nganteurkeun Ukur Online Online Épéktip via Mobile

Anjeun parantos nyiptakeun survey panilitian pasar anu sampurna. Ayeuna, kumaha anjeun bakal nyebarkeun survey sareng kéngingkeun jumlah réspon anu signifikan sacara statistik gancang? 10% tina $ 18.9 milyar méakkeun riset pasar di dunya diséépkeun pikeun survey online di Amérika Serikat. Anjeun parantos ngémutan langkung kali ieu tibatan anjeun dina mesin kopi. Anjeun parantos nyiptakeun patarosan survey, nyiptakeun unggal kombinasi jawaban – bahkan nyampurnakeun urutan patarosan. Teras anjeun marios survey, sareng robih