Pollfish: Kumaha Nganteurkeun Ukur Online Online Épéktip via Mobile

Waktu maca: 3 menit Anjeun parantos nyiptakeun survey panilitian pasar anu sampurna. Ayeuna, kumaha anjeun bakal nyebarkeun survey sareng kéngingkeun jumlah réspon anu signifikan sacara statistik gancang? Anjeun parantos ngémutan langkung kali ieu tibatan anjeun dina mesin kopi. Anjeun parantos nyiptakeun patarosan survey, nyiptakeun unggal kombinasi jawaban – bahkan nyampurnakeun urutan patarosan. Teras anjeun marios survey, sareng ngarobih survey. Anjeun teras ngabagi survey ka batur pikeun ulasan, sareng sigana ngarobih