Ngawangun Hubungan Palanggan Berkelanjutan kalayan Eusi Kualitas

Panilitian anyar mendakan yén 66 persén paripolah balanja online kalebet komponén émosional. Konsumén milari konéksi jangka panjang sareng émosional anu ngalangkungan tombol mésér sareng iklan sasar. Aranjeunna hoyong ngaraos bagja, rileks atanapi bungah nalika balanja online sareng pangecér. Perusahaan kedah mekar pikeun ngalakukeun hubungan émosional ieu sareng konsumén sareng ngawangun kasatiaan jangka panjang anu ngagaduhan pangaruh saluareun hiji beuli. Mésér kancing sareng iklan anu disarankeun dina média sosial