3 Konci Pikeun Ngawangun Program Marketing Chat Anu Suksés

AI chatbots tiasa muka panto pikeun pangalaman digital anu langkung saé sareng ningkatkeun konversi konsumén. Tapi aranjeunna ogé tiasa nyumponan pangalaman palanggan anjeun. Kieu carana cara ngabenerkeunana. Konsumén dinten ieu ngarepkeun usaha pikeun nganteurkeun pangalaman pribadi sareng paménta 24 jam sapoé, tujuh dinten saminggu, 365 dinten sataun. Perusahaan di unggal industri kedah ngagedekeun pendekatan supados tiasa masihan pelanggan kadali aranjeunna milari sareng ngarobih pangasilanana