Kumaha Cara Nyiapkeun Corong Penjualan Online 5 Léngkah Sederhana

Dina sababaraha bulan terakhir, seueur usaha ngalih ka pamasaran online kusabab COVID-19. Ieu nyéépkeun seueur organisasi sareng usaha alit ngorondang pikeun ngahasilkeun strategi pamasaran digital anu épéktip, utamina perusahaan-perusahaan anu ngandelkeun seueur penjualan ku toko bata-na-mortirna. Sedengkeun réstoran, toko eceran, sareng seueur deui anu sanésna badé dibuka deui, pelajaran anu dipelajari salami sababaraha sasih terakhir jelas - pamasaran online kedah janten bagian tina keseluruhan anjeun