Kumaha Ecommerce CRM Mangpaat Usaha B2B sareng B2C

Pergeseran anu signifikan dina paripolah palanggan parantos mangaruhan seueur industri dina taun-taun ayeuna, tapi séktor e-commerce parantos paling hese. Konsumén anu pinter sacara digital parantos resep kana pendekatan anu dipersonalisasi, pangalaman balanja tanpa kabaran, sareng interaksi multichannel. Faktor ieu ngadorong pangecér online pikeun ngadopsi sistem tambahan pikeun ngabantosan aranjeunna dina ngatur hubungan palanggan sareng mastikeun pangalaman pribadi dina nyanghareupan persaingan anu sengit. Dina kasus konsumén anyar, perlu