5 Tip Pikeun Ngungkulan Média Salaku Sumber Ahli

Wartawan TV sareng cetak ngawawancara para ahli ngeunaan sagala rupa topik, ti ​​mimiti ngarancang kantor bumi dugi ka cara anu pangsaéna pikeun hemat pikeun pangsiun. Salaku ahli dina bidang anjeun, anjeun tiasa disebat ilubiung dina segmen siaran atanapi tulisan cetak, anu tiasa janten cara anu saé pikeun ngawangun mérek anjeun sareng ngabagi pesen anu positip ngeunaan perusahaan anjeun. Ieu lima tips pikeun mastikeun pangalaman média anu positip sareng produktif. Iraha