COVID-19: Katingal Seger dina Strategi Program Kasatiaan pikeun Usaha

Coronavirus parantos ngahégak dunya bisnis sareng maksa unggal bisnis ningali seger dina kecap kasatiaan. Kasatiaan Karyawan Pertimbangkeun kasatiaan tina sudut pandang pagawé. Usaha ngabubarkeun pagawé kénca sareng katuhu. Tingkat pangangguran tiasa langkung ti 32% kusabab Faktor Coronavirus sareng damel ti bumi henteu nampung unggal industri atanapi jabatan. Ngaluarkeun karyawan mangrupikeun jalan kaluar anu praktis pikeun krisis ékonomi ... tapi éta henteu pikaresepeun kasatiaan. COVID-19 bakal mangaruhan