Naon Ukuran Anu Kedah Dipigawe Pemasar Pikeun Suksés Online

Abad 21 parantos ningali munculna seueur pisan téknologi anu ngamungkinkeun urang pikeun suksés masarkeun bisnis ku cara anu langkung terintegrasi sareng pangaruh dibandingkeun sareng jaman baheula. Tina blog, toko ecommerce, pasar online dugi ka saluran média sosial, wéb parantos janten arena inpormasi umum pikeun palanggan milarian sareng dikonsumsi. Pikeun anu munggaran, Internét nyiptakeun kasempetan énggal pikeun usaha sabab pakakas digital parantos ngabantosan ngalancarkeun sareng ngajadikeun otomatis