Awan Kecerdasan Optimizely: Kumaha Nganggo Stats Engine Pikeun A / B Test Smarter, Sareng Langkung gancang

Upami anjeun milarian ngajalankeun program ékspérimén pikeun ngabantosan tés bisnis anjeun & diajar, kamungkinan anjeun nganggo Optimizely Intelligence Cloud - atanapi anjeun sahenteuna ningali éta. Optimis mangrupikeun salah sahiji alat anu paling kuat di buruan, tapi sapertos alat naon waé, anjeun panginten tiasa nganggo salah upami anjeun henteu ngartos kumaha jalanna. Naon anu ngajantenkeun Optimizely sakti? Dina inti tina fitur fitur na perenahna paling terang na