5 Kasalahan Anu Paling umum dilakukeun ku Pamekar JavaScript

JavaScript mangrupikeun basa dasar pikeun ampir sadaya aplikasi wéb modéren. Dina sababaraha taun ka pengker, urang parantos ningali paningkatan jumlah pustaka sareng kerangka berbasis JavaScript anu kuat dina ngawangun aplikasi wéb. Ieu dianggo pikeun Aplikasi Halaman Tunggal ogé platform JavaScript sisi-server. JavaScript pasti parantos janten sadaya di dunya ngembangkeun wéb. Ieu sababna mangrupikeun kaparigelan utama anu kedah dikuasai ku pamekar wéb.