Kumaha BoomTown Ngalengkepan Tumpukan Martech Kalayan Telepon Intél

Paguneman, sareng khususna telepon, teras-terasan janten salah sahiji padika anu paling épéktip pikeun ngahubungkeun sareng jalma sareng ngajantenkeunana janten konsumén satia. Smartphone parantos nutup lolongkrang antara browsing online sareng nelepon - sareng nalika ngeunaan pembelian anu rumit, nilai tinggi, jalma-jalma hoyong telepon sareng nyarios sareng manusa. Kiwari, téknologi sayogi pikeun nambihan wawasan kana telepon-telepon ieu, janten para pemasar tiasa nyandak kaputusan anu sami-pinter dumasar data