Rencana 4-Point pikeun Transformasi Palanggan B2B anjeun kana Merk Evangelis

Upami anjeun nyéépkeun hiji sonten di kota anu anjeun henteu kantos pernah nganjang sateuacan sareng ngagaduhan dua rekomendasi réstoran, salah sahiji présidén hotél sareng hiji ti babaturan, anjeun panginten bakal nuturkeun naséhat sobat anjeun. Kami umumna mendakan pendapat jalma anu kami kenal sareng resep langkung dipercaya tibatan rekomendasi jalma asing - éta ngan ukur sifat manusa. Éta ogé naha merek bisnis-ka-konsumen (B2C) nanem modal dina kampanye influencer - rekomendasi ramah mangrupikeun alat pariwara anu luar biasa. Ieu