CMO-on-the-Go: Kumaha Pagawé Manggung tiasa Nguntungkeun Jurusan Marketing Anjeun

Rata-rata jabatan CMO nyaéta langkung ti 4 taun — pangpendekna dina C-suite. Kunaon Kalayan tekanan pikeun pencét tujuan pendapatan, burnout janten salajengna janten teu bisa dihindari. Éta tempatna manggung manggung. Janten CMO-on-the-Go ngamungkinkeun Kapala Pamasar pikeun netepkeun jadwalna masing-masing sareng ngan ukur naon anu aranjeunna terang yén aranjeunna tiasa ngatur, ngahasilkeun hasil anu langkung saé sareng hasil anu langkung saé pikeun garis handap. Nanging, perusahaan teraskeun nyandak kaputusan strategis anu kritis