Kumaha Cara Ngadamel Daptar Email Marketing Anu Hadé Nganggo Média Sosial

Pamasaran email parantos mangrupikeun cara populér pikeun para pemasar pikeun ngahontal palanggan poténsial saprak panyawat nyebar sedeng di taun 1990an. Malah ku nyiptakeun téhnik anu langkung énggal sapertos média sosial, influencer, sareng pamasaran kontén, email masih dianggap paling épéktip numutkeun survey 1,800 pemasar anu dilakukeun ku Smart Insights sareng GetResponse. Nanging, éta henteu hartosna yén prakték pamasaran email paling saé henteu mekar sareng téknologi anyar. Hatur nuhun kana média sosial aya ayeuna