Tanggepan Krisis Média Sosial Anjeun Ngirangan Profesi Anjeun

Henteu aya kakirangan kagiatan média sosial nalika kajadian tragis anu anyar di Boston. Aliran Facebook sareng Twitter anjeun seueur teuing ku kontén anu ngarujuk dina acara-acara anu lumangsung menit-demi-menit. Nyatana, seuseueurna éta moal masuk akal tina kontéks. Aya ogé henteu kakirangan manajer mérek pamasaran média sosial anu parantos ngiringan prakték pangsaéna nalika krisis. Stacy Wescoe nyerat: "Kuring kedah ngeureunkeun diri sareng nyarios, 'Henteu, jalma henteu

Pendaftaran Acara Rant

Balik di cinyusu, aya acara anu endah, hebat, endah anu disponsoran hiji organisasi anu hebat anu disebut Express Employment Professionals. Program éta sorangan mangrupikeun jajaran speaker anu dinamis, kalebet Peyton Manning milik Indy. Staf ngaéksekusi acara kalayan teu sampurna sareng saur kuring balaréa éta pisan kagum. Nyatana, kuring ngan ukur gaduh hiji keluhan — sareng henteu aya hubunganana sareng dinten kajadian éta. Hanjakalna, keluhan éta nyaéta doozy. Kajadian ieu kagungan

Facebook mangrupikeun Frat House, Google+ a Sorority

Kuring tungtungna parantos mendakan analogi anu caket-sampurna pikeun Facebook sareng Google+, sareng leres-leres pikeun sagala rupa pamasaran média sosial. Facebook mangrupikeun bumi frat, sareng Google+ mangrupikeun kakuatan. Boh sisi lalaki sareng awéwé sistem Yunani gaduh sababaraha aspék anu sami. Pertimbangkeun sababaraha kauntungan ieu: Babaturan sareng umur panjang sosobatan Jaringan kasempetan propésional komunitas Dursasana komunitas diantara jalma anu sami-pipikiran Éta mangrupikeun hal-hal anu langkung ageung tina basa Yunani di paguron luhur atanapi universitas. Tapi urang

Gagasan Pamasaran: Pendaptaran Acara Hiji Pencét

Liwat di perusahaan konsultasi produktivitas anu kuring ngajalankeun, kami ngalakukeun seueur seminar umum. Kami ngalakukeun standar hal pamasaran acara: kami ngagaduhan microsite, kami ngagaduhan buletin email, kami ngagaduhan sistem pendaptaran online. Tapi urang ngagaduhan hiji deui ideu anu urang pikirkeun pikeun nyobaan, sareng éta rada gélo. Meureun anjeun tiasa ngabantosan upami ieu mangrupakeun ide anu saé atanapi goréng: urang sebut "pendaptaran hiji-klik." Kieu konsepna.

Genius Pamasaran Jim Irsay

Dinten Minggu, Indianapolis Colts ngéléhkeun Tennesse Titans janten Juara Kidul AFC. Sateuacan pertandingan, Nanging, anu gaduh Colts Jim Irsay ngalaksanakeun kampanye pamasaran anu leres-leres cemerlang dina Twitter. Upami anjeun henteu terang kana detil na, hayu urang marios tweet Irsay ti 31 Désémber: NGANGGO PRIUS JEUNG $ 4K — Dina 1:15 siang dinten Minggu ieu bakal aya Prius hideung diparkir di plaza luar kalér di luar Stadion Minyak Lucas… NGANGGO PRIUS

Plugin WordPress: Daptar Blogging

Balik kana BlogIndiana 2010, urang ngalakukeun peluncuran lemes pikeun plugin WordPress pikeun ngabantosan ningkatkeun produktivitas karyawan. Disebut Daptar Daptar Blogging, sareng éta dumasar kana kakawasaan anu sanés saderhana saderhana tapi matak ngareuwaskeun tina daptar. Daptar pariksa Blogging sapertos naon sababna: nyiptakeun sakumpulan kotak centang pikeun anjeun anggo nalika nyerat tulisan blog. Pasti, anjeun tiasa ngahontal hal anu sami sareng dokumén Word atanapi tulisan anu dicatet, tapi

5 Cara Top Pikeun Ngahaja Janten Spammer

Ngeunaan penghinaan anu paling parah anjeun tiasa nampi dina Internét nyaéta dituduh janten spammer. Serangan anu sanés dina karakter anjeun henteu ngagaduhan kakuatan tetep sami. Sakali aya anu nganggap anjeun spammer, anjeun bakal ampir henteu meunang deui sisi anu saé. Jalan ka spamville ngan ukur saarah. Anu paling parah, heran gampang pikeun nyandak léngkah-léngkah pikeun janten spammer bahkan henteu disadarikeun! Ieu anu lima luhur