Tantangan Marketing - Sareng Solusi - pikeun 2021

Taun ka tukang mangrupikeun perjalanan anu gagah pikeun para pemasar, maksa usaha di ampir unggal séktor pikeun pangsi atanapi bahkan ngagentos sadayana strategi dina nyanghareupan kaayaan anu teu kaémutan. Pikeun seueur jalma, parobihan anu paling penting nyaéta pangaruh tina jarak sosial sareng panyumputan tempatna, anu nyiptakeun lonjakan ageung dina kagiatan balanja online, bahkan di industri anu e-commerce henteu saacanna diucapkeun. Pergeseran ieu nyababkeun bentang digital anu ramé, kalayan langkung seueur organisasi anu ngusahakeun konsumén