Hal-hal Anu Perlu Diperhatoskeun Ngawitan Duplikasi Pamirsa Anu Disimpen dina Facebook

Aya conto nalika anjeun hoyong udagan pemirsa anu énggal pisan kalayan usaha pamasaran Facebook anjeun. Nanging, teu umum pikeun seueur pemirsa anjeun tumpang tindih ku cara konci. Misalna, meureun anjeun nyiptakeun Audién Khusus kalayan kapentingan konci sareng fitur demografi anu tangtu. Kalayan pamirsa éta, panginten anjeun nargétkeun daérah khusus. Tiasa duplikat yén audién anu disimpen tiasa janten seueur ngabantosan upami anjeun kantos ngaluncurkeun kampanye pamasaran énggal

Ngamimitian nganggo Halaman Bisnis Facebook sareng Facebook Marketing

Facebook parantos lami janten alat anu manpaat pikeun pemasar. Kalayan langkung ti dua milyar pangguna aktip, platform média sosial masihan mérek kasempetan pikeun tuang jaring anu lega sareng narik pelanggan ti sakumna penjuru dunya. Kitu cenah, ngan saukur nyiptakeun halaman Facebook pikeun bisnis anjeun atanapi medarkeun sababaraha iklan anu ditargetkeun henteu cekap pikeun ngungkit platform kana poténsialna. Kanggo nguntungkeun tina pamasaran Facebook, penting pikeun ngembangkeun a