Eureun Ngobrol Sareng Ngadangukeun

Média sosial sosial. Urang sadayana parantos nguping sajuta kali. Alesan urang sadayana parantos ngupingkeun ieu jutaan kali sabab éta mangrupikeun hiji-hijina aturan anu tetep anu tiasa dibuktikeun ngeunaan média sosial ku saha waé. Masalah pangbadagna anu kuring tingali sacara rutin nyaéta jalma-jalma nyarioskeun pengikutna tibatan diajak ngobrol sareng aranjeunna. Nembe, urang mendakan keluhan pelanggan dina Twitter ngeunaan salah sahiji klien kami.

Média Sosial Mangrupikeun PR Anyar

Kuring nembe tuang siang sareng sababaraha sasama propésional hubungan masarakat kuring, sareng sapertos biasa paguneman ngancik kana taktik sareng téhnik anu dianggo di industri urang. Salaku hiji-hijina grup anu ngagunakeun média sosial salaku hiji-hijina bentuk komunikasi pikeun klien, bagéan paguneman kuring sigana bakal paling pondok tina grup. Ieu tétéla sanés masalahna, sareng kuring mikir: Média sosial geus euweuh

Mikat Pamirsa, Entong Mésér Éta

Henteu gampang pikeun ngembangkeun basis pengikut anu ageung dina Twitter. Cara anu paling gampang nyaéta nipu sareng runtah artos anjeun ngagaleuh rébuan pengikut tina salah sahiji "bisnis" online ieu anu nawiskeun jasa sapertos kitu. Naon anu tiasa diala tina ngagaleuh pengikut? Janten kumaha upami anjeun gaduh 15,000 pengikut anu henteu resep kana bisnis anjeun sareng pesen anu anjeun komunikasi? Mésér pengikut ngan saukur henteu jalan, kusabab gaduh seueur pengikut

Peraturan Pangpentingna dina Media Sosial PR

Hoyong terang bagian anu pangsaéna tina ngamangpaatkeun média sosial salaku bagian tina kampanye hubungan masarakat anjeun? Teu aya aturan. Jalma-jalma PR terus-terusan ngingetan aturan. Urang kedah nuturkeun AP Stylebook, siaran berita kedah ditulis cara anu pasti sareng dieksekusi dina waktos-waktos anu tangtu. Média sosial mangrupikeun kasempetan pikeun perusahaan anjeun pikeun ngarobih kapang sareng nyiptakeun eusi unik anu saleresna penting pikeun masarakat anjeun. Kecap konci