Kumaha Nurunkeun Biaya Akuisisi Palanggan anjeun pikeun ROI Maksimum

Nalika anjeun nembé ngamimitian usaha, éta pikabitaeun pikeun narik para klien ku cara naon waé anu anjeun tiasa, henteu paduli biaya, waktos, atanapi tanaga. Nanging, nalika anjeun diajar sareng tumbuh anjeun bakal sadar yén nyaimbangkeun biaya akuisisi palanggan sareng ROI penting pisan. Jang ngalampahkeun éta, anjeun kedah terang biaya akuisisi palanggan (CAC). Kumaha Ngitung Biaya Akuisisi Pelanggan Pikeun ngitung CAC, anjeun ngan ukur kedah ngabagi sadaya penjualan sareng