Komunikasi Real-Time: Naon ari WebRTC?

Komunikasi real-time ngarobih kumaha perusahaan ngamanpaatkeun ayana wébna pikeun sacara proaktif berinteraksi sareng prospek sareng konsumén. Naon WebRTC? Web Real-Time Communication (WebRTC) mangrupikeun kumpulan protokol komunikasi sareng API anu mimitina dikembangkeun ku Google anu ngamungkinkeun komunikasi sora sareng pidéo real-time tina sambungan peer-to-peer. WebRTC ngamungkinkeun panyungsi wéb pikeun nyungkeun inpormasi real-time tina panyungsi pangguna sanés, ngamungkinkeun komunikasi peer-to-peer sareng kelompok sacara real-time kalebet sora, video, obrolan, transfer file, sareng layar