Kumaha Milarian Saluran Marketing Anyar

"Éta tempat anu saé pisan pikeun nongkrong dugi saha waé anu badé angkat ka ditu." Ieu mangrupikeun keluhan umum di kalangan hipsters. Pemasar ngabagi hanjelu; nyaéta, upami anjeun ngaganti kecap "cool" ku kecap "nguntungkeun." Saluran pamasaran anu hébat tiasa kaleungitan hérangna kana waktos. Pangiklan énggal nyandak perhatian tina pesen anjeun. Biaya naékna ngajantenkeun nanem modal kirang lumayan. Pangguna biasa bosen sareng ngalih ka padang rumput hejo anu langkung héjo. Pikeun ngajaga

Pamasaran Kandungan Wangun Panjang

Masarakat sareng kahirupan sacara umum sigana bakal gancang-gancang; nyekel atanapi sono kaluar nyaéta motto pikeun seueur usaha. Nyatana, kahirupan di jalur gancang ngagaduhan hartos anyar kalayan ngenalkeun halaman wéb anu aya pikeun ngabagi kontén bentuk pondok - Vine, Twitter sareng BuzzFeed ngan ukur sababaraha, conto populér. Kusabab ieu, seueur mérek parantos ngalihkeun fokus pikeun nyayogikeun inpormasi anu diperyogikeun ku konsumén dina potongan pondok

Trend Infographic Interaktif

Salami sababaraha taun ka pengker, infografis parantos aya dimana-mana sareng alesan anu saé. Statistik sering diperyogikeun pikeun nambihan kredibilitas, sareng infografis ngajantenkeun gampang ngarecah data anu panginten tiasa rumit pisan pikeun anu maca rata-rata. Ku ngagunakeun infografis, data janten pendidikan sareng bahkan pikaresepeun dibaca. Évolusi Infographic Salaku taun 2013 badé caket, infografis sakali deui ngarobih kumaha jalma-jalma nyerna élmu. Ayeuna, infografis henteu