Kumaha Pamayaran Bluetooth Ngabuka Wates Anyar

Ampir sadayana sieun ngaunduh aplikasi anu sanés nalika aranjeunna tuang tuangeun di réstoran. Nalika Covid-19 nyababkeun kabutuhan pesenan sareng pamayaran tanpa kontak, kacapean aplikasi janten gejala sekundér. Téknologi Bluetooth disetel pikeun nyegerkeun transaksi kauangan ieu ku cara ngijinkeun pamayaran tanpa keuna dina jarak anu jauh, ngamangpaatkeun aplikasi anu tos aya pikeun ngalakukeunana. Panaliti anyar ngajelaskeun kumaha pandémik sacara signifikan nyepetkeun nyoko kana téknologi pamayaran digital. 4 ti 10 konsumén AS gaduh