Monetisasi Newsletter Email: Dua Pilihan anu Sanggup pikeun Blogger sareng Penerbit Leutik

Pangaruh henteu deui mangrupikeun domain éksklusif penerbit ageung. Bola panon sareng dolar pamasaran nuju dialihkeun ka tentara anu leutik, penerbit khusus; janten aranjeunna kurator eusi, blogger, vloggers, atanapi podcasters. Kusabab ningkatna paménta, mikro-penerbit ieu leres-leres milari cara pikeun nguntungkeun nguntungkeun tina pemirsa, sareng usahana. Kauntungan dina Buletin Email Marengan anu sanés sareng taktik monetisasi anu ayeuna aranjeunna anggo, sapertos iklan tampilan halaman wéb sareng sponsor média sosial, kakhususan ayeuna

Tingalian Anu Insider ngeunaan Masa Depan Perangkat Lunak sareng Jasa Marketing Email

Salah sahiji kaistiméwaan hirup sareng hirup dina industri niva, sapertos ngoperasikeun agénsi email, nyaéta masihan hiji kasempetan pikeun merhatoskeun naon anu bakal kapayunna. Ieu mangrupikeun visi masa depan naon anu bakal katingali pamasaran email dina taun 2017 pikeun praktisi, pemasar sareng konsumén sami. Nami Gim parantos robih gancang payun genep taun sareng istilah "pamasaran email" parantos ngaleungit tina basa vernakular urang sadayana. Sanaos langkung handap

Ngadamel Kasus pikeun Email Marketing Outsourcing

Pikeun pemasar anu hoyong ngambang langkung seueur emas tina program emailna; pamasaran email outsourcing gancang kasohor. Aranjeunna milarian jasa pamasaran email anu dikokolakeun kusabab aranjeunna frustasi sareng hemat. Naha outsourcing pamasaran email anjeun ngajantenkeun dolar sareng raos ka anjeun?

Mangrupikeun Rencana Bisnis Visual anu pas pikeun anjeun?

Dugi ka ayeuna, kuring parantos ngamimitian (tapi henteu kantos bérés) puluhan rencana bisnis klasik. Janten biasana kuring ngan ukur jangjangna sareng "garis besar bisnis", tapi cicingeun ngarepkeun kuring parantos nyayogikeun waktos pikeun nyusun strategi istilah panjang sareng pondok kuring sacara rinci. Janten waktos ayeuna kuring parantos nyusun rencana bisnis visual.

Naon konsultan Email Marketing sareng Naha Abdi peryogi Salah?

Konsultan pamasaran email umumna nyandak tilu bentuk; sadayana ngagaduhan kaahlian sareng pangalaman anu khusus pikeun ngembangkeun stratégi pamasaran email anu épéktip. Nanging, kompeténsi inti sareng maturanana béda-béda pisan. Janten naha anjeun peryogi konsultan email? Upami kitu, jinisna naon? Tanya patarosan ieu ka diri anjeun.