Pamasaran Eusi: Hilap Naon Anu Anjeun Kadenge Dugi ka Ayeuna sareng Ngamimitian Ngahasilkeun Kalayan Tuturkeun Pitunjuk ieu

Naha anjeun sesah ngahasilkeun kalungguhan? Upami jawaban anjeun leres, maka anjeun henteu nyalira. Hubspot ngalaporkeun yén 63% pemasar nyatakeun ngahasilkeun patalimarga sareng kalungguhan mangrupikeun tantangan luhurna. Tapi anjeun panginten héran: Kumaha cara kuring ngahasilkeun usaha pikeun bisnis kuring? Nya, dinten ieu kuring badé nunjukkeun anjeun kumaha ngagunakeun pamasaran kontén pikeun ngahasilkeun ngawujud pikeun bisnis anjeun. Eusi pamasaran mangrupikeun strategi anu épéktip anu tiasa anjeun anggo pikeun ngahasilkeun ngawujud