Pangaruh Tech: Martech Ngalakukeun Sabalikna Persis tina Tujuan Anu Ditingalikeun Na

Waktu maca: 4 menit Di dunya dimana téknologi dirancang pikeun janten akselerator sareng nganteurkeun kaunggulan strategis, pamasaran tech parantos mangtaun-taun, kanyataanna, ngalakukeun anu sabalikna. Nyanghareupan puluhan platform, alat, sareng parangkat lunak pikeun dipilih, bentang pamasaran langkung seueur sareng rumit tibatan kantos, sareng tumpukan téknologi janten langkung rumit unggal dinten. Ngan ukur henteu ningali deui ti laporan Gartner Magic Quadrants atanapi Forrester's Wave; jumlah téknologi anu sayogi