7 Kasalahan Anjeun Sanggakeun dina Kinerja Marketing

Anggaran CMO nurun, sabab pamasar bajoang sareng kematangan fiskal, numutkeun Gartner. Kalayan panilitian anu langkung ageung kana inpormasi na tibatan sateuacanna, CMO kedah ngartos naon anu tiasa dianggo, naon anu henteu, sareng dimana nyéépkeun dolar salajengna pikeun terus ngaoptimalkeun pangaruhna kana bisnis. Lebetkeun Manajemén Kinerja Marketing (MPM). Naon Manajemén Kinerja Marketing? MPM mangrupikeun gabungan prosés, téknologi, sareng tindakan anu dianggo ku organisasi pamasaran pikeun ngarencanakeun kagiatan pamasaran,