Idéntitas Tatarucingan dina Manajemén Data Palanggan

Krisis Identitas Pelanggan Dina mitologi Hindu, Rahwana, sarjana hébat, sareng raja setan, ngagaduhan sapuluh sirah, ngalambangkeun sababaraha kakuatan sareng élmuna. Huluna henteu tiasa dirusak ku kamampuan morph sareng regrow. Dina perangna, Rama, déwa pendékar, sahingga kedah turun handapeun sirah Rahwana sareng ngarahkeun panah kana haté nyalira na pikeun meuncit anjeunna saé. Di jaman modéren, konsumenna mirip sareng Rahwana, sanés dina hal na