Tilu Aplikasi Anu Anjeun Kedah Ngajalankeun Usaha E-commerce Anjeun Sacara épisién

Aya seueur pisan pangecér e-commerce di luar sana - sareng anjeun salah sahijina. Anjeun aya di dinya pikeun jarak jauh. Sapertos kitu, anjeun kedah tiasa bersaing sareng anu hadé tina ratusan rébu toko online ayeuna dina Internét ayeuna. Tapi kumaha anjeun ngalakukeun éta? Anjeun kedah pastikeun halaman wéb anjeun pikaresepeun sakumaha mungkin. Upami kirang dirancang, henteu ngagaduhan nami anu saé,