Kumaha Janten Persisten dina Penjualan Tanpa Mareuman Arah Anjeun

Timing nyaeta sagalana dina bisnis. Bisa jadi bédana antara calon klien anyar jeung keur ngagantung up on. Ieu henteu diperkirakeun yén anjeun bakal ngahontal kalungguhan penjualan dina usaha telepon teureuh munggaran anjeun. Butuh sababaraha usaha sabab sababaraha panalungtikan nunjukkeun yén éta tiasa nyandak saloba 18 telepon saencan Anjeun ngahontal kalungguhan dina telepon pikeun kahiji kalina. Tangtosna, ieu gumantung kana seueur variabel sareng kaayaan, tapi éta hiji