Strategi Militer "Art of War" mangrupikeun Jalan Salajengna pikeun Nangkep Pasar

Persaingan ritel galak ayeuna-ayeuna. Kalayan pamaén ageung sapertos Amazon ngadominasi e-commerce, seueur perusahaan anu berjuang pikeun nguatkeun posisi aranjeunna di pasar. Pimpinan pasar di perusahaan e-commerce top dunya henteu linggih di sela-sela ngan ukur ngarepkeun produkna ngagaduhan daya tarik. Aranjeunna nuju nganggo strategi sareng taktik militér Seni Perang pikeun nyorong produkna payuneun musuh. Hayu urang bahas kumaha strategi ieu dianggo pikeun ngarebut pasar ... Sedengkeun mérek dominan condong