Carita Wéb Google: Pituduh Praktis Pikeun Nyadiakeun Pangalaman Anu Sapinuhna Immersive

Dina dinten ieu sareng umur, urang salaku pamakéna hoyong nyerna eusi gancang-gancang sarta preferably kalawan saeutik pisan usaha. Éta sababna Google ngenalkeun versi sorangan tina eusi pondok anu disebut Carita Wéb Google. Tapi naon carita wéb Google sareng kumaha aranjeunna nyumbang kana pangalaman anu langkung immersive sareng pribadi? Naha nganggo carita wéb Google sareng kumaha anjeun tiasa nyiptakeun carita anjeun nyalira? Pitunjuk praktis ieu bakal ngabantosan anjeun langkung ngartos