CX versus UX: Bédana Palanggan sareng Pamaké

CX / UX - Ngan aya hiji hurup anu bénten? Nya, langkung ti hiji hurup, tapi aya seueur kamiripan antara pangalaman Pangalaman Palanggan sareng Pangalaman Pamaké. Profesional anu ngagaduhan padamelan pikeun diajar ngeunaan jalma ku ngalakukeun panilitian! Kasaruaan Pangalaman Palanggan sareng Pangalaman Pamaké Tujuan sareng prosés Pangalaman Pamaké sering mirip. Duanana ngagaduhan: Rasa yén bisnis sanés ngan ukur ngeunaan jual beuli, tapi ngeunaan nyugemakeun kabutuhan sareng nyayogikeun nilaina