PowerChord: Manajemén Timbal Lokal Terpusat sareng Distribusi pikeun Merek Distribusi Dealer

Merek anu langkung ageung, langkung seueur bagian anu gerak muncul. Merek anu dijual ngaliwatan jaringan dealer lokal gaduh set tujuan bisnis, prioritas, sareng pangalaman online anu langkung kompleks pikeun dipertimbangkeun - tina sudut pandang merek dugi ka tingkat lokal. Merk hayang gampang kapanggih jeung dibeuli. Dealers hoyong ngawujud anyar, lalulintas suku leuwih, sarta ngaronjat jualan. Konsumén hoyong ngumpul inpormasi tanpa gesekan sareng pangalaman mésér - sareng aranjeunna hoyong gancang.