8 Léngkah Pikeun Nyiptakeun Halaman Pendaratan anu Épéktip

Halaman badarat mangrupikeun yayasan inti anu bakal ngabantosan palanggan anjeun ngalangkungan perjalanan anu ngagaleuh. Tapi naon ari éta? Sareng anu langkung penting, kumaha carana sacara khusus tiasa ngembangkeun usaha anjeun? Singgetna, halaman badarat anu épéktip dirancang pikeun ngajantenkeun calon palanggan nyandak tindakan. Ieu tiasa ngalanggan daptar email, ngadaptar pikeun acara anu bakal datang, atanapi mésér produk atanapi jasa. Sedengkeun tujuan awal bisa jadi béda,