Naha Jalma Penjualan Bakal Diganti Ku Robot?

Saatos Watson janten juara Jeopardy, IBM ngagabung sareng Klinik Cleveland pikeun ngabantosan médis nyepetkeun sareng ningkatkeun tingkat akurasi diagnosis sareng resép na. Dina hal ieu, Watson nambihan katerampilan médis. Janten, upami komputer tiasa ngabantosan fungsi médis, pastina sigana bakal aya anu tiasa ngabantosan sareng ningkatkeun kamampuan salesperson ogé. Tapi, naha komputer bakal ngagantikeun tanaga penjualan? Guru, supir, agén perjalanan, sareng