Statistik Pamakéan Internét 2021: Data Henteu Saré 8.0

Dina dunya anu beuki digital, diperparah ku mecenghulna COVID-19, taun-taun ieu parantos ngenalkeun jaman énggal dimana téknologi sareng data maénkeun bagian anu langkung ageung sareng penting dina kahirupan urang sapopoé. Pikeun naon waé pemasar atanapi bisnis di luar sana, hiji hal anu pasti: pangaruh konsumsi data dina lingkungan digital modéren urang pasti parantos ningkat nalika urang aya dina kandel pandémik urang ayeuna. Antara karantina jeung lockdown nyebar kantor,