Paparan Sanés Sarua Pangaruh: Waktosna Henteu Nganggo Tayangan Kanggo Ngukur Niley

Naon Kesan? Imprési mangrupikeun poténsial bola mata dina carita anjeun atanapi tulisan média sosial dumasar kana pamaca anu ditaksir / pemirsa outlet / sumberna. Dina taun 2019, kesan anu seuri kaluar ti kamar. Teu ilahar ningali kesan dina milyaran. Aya 7 milyar jalma di bumi: sakitar 1 milyar diantarana henteu ngagaduhan listrik, sareng kaseueuran anu sanésna teu paduli kana tulisan anjeun. Upami anjeun gaduh 1 milyar kesan tapi anjeun kaluar