Masa Depan Martech

Ayeuna sareng masa depan Téhnologi Pemasaran didebat sareng direbut dina Konperénsi Martech perdana di Boston. Éta mangrupikeun kajualan anu dijual anu ngahijikeun pamimpin pamikiran anu rupa-rupa di dunya Martech. Sateuacanna, kuring gaduh kasempetan pikeun ngahubung sareng korsi konperénsi, Scott Brinker, pikeun ngabahas évolusi industri sareng kumaha peran Kapala Téhnologis Pamasaran parantos janten peran anu kedah dipiboga dina organisasi pamasaran di panjuru dunya. Dina paguneman urang, témbal