Kumaha Ningkatkeun Pangalaman Palanggan e-Dagang

Palanggan mangrupikeun pondasi bisnis naon waé. Ieu leres kanggo bisnis sadaya vertikal, domain sareng pendekatan. Palanggan penting dina sadaya tahapan prosés usaha anjeun. Tujuan bisnis, strategi, sareng kampanye pamasaran mérek terkenal dianyam kira-kira kabutuhan sareng karesep konsuménna sareng target audién. Palanggan sareng Lingkungan eCommerce Dina jaman anu disetir ku digitalisasi, téknologi mobile, sareng persaingan sengit, anjeun moal tiasa mopohokeun pentingna palanggan. Langkung ti 5