Ngabagikeun Henteu cekap - Kunaon Anjeun Kedah Stratégi Amplifikasi Eusi

Aya waktos nalika anjeun badé ngawangun éta, aranjeunna bakal sumping. Tapi éta sadayana sateuacan internét janten jenuh teuing ku kontén sareng seueur noise. Upami anjeun kantos ngaraos prustasi kumargi kontén anjeun ngan ukur henteu dugi ka biasana, éta sanés lepat anjeun. Hal-hal parantos robih. Kiwari, upami anjeun paduli cukup ngeunaan pemirsa sareng bisnis anjeun, anjeun leres-leres kedah ngembangkeun strategi pikeun ngadorong kontén anjeun ka hareup